Nieuwe partner Wencon

1 september 2016

Met trots kunnen we melden dat we gecertificeerd werkplaatspartner zijn geworden van Wencon Repair Solutions, een Deens bedrijf dat wereldwijd opereert, onder meer op het gebied van bescherming en reparatie van metalen die worden blootgesteld aan allerlei vormen van corrosie en slijtage.

Het volgende schreven zij over onze samenwerking, in hun nieuwsbrief Shipping News:

Venus & De Waard
More than 60 service engineers are working from the head office in IJmuiden and subsidiaries in Rotterdam, Spijkenisse and Delfzijl. The maritime industry is an important sector for Venus & de Waard with mainly repair and maintenance jobs on board stern trawlers. Offshore Service companies with supply vessels and commercial vessels are using the service of Venus & de Waard, who also has good experience within two-component products.
The workshop is divided in several departments for welding and grinding (construction and piping), milling and machining, hydraulics, and a good utilized tool shop for assembling.

terug naar nieuwsoverzicht