Over ons

Venus & de Waard is een constructie- en reparatiebedrijf met een historie van meer dan 70 jaar en is gevestigd in de zeehaven van IJmuiden. Onze tandwielkastdivisie is gevestigd in Wormerveer, vlak aan de snelweg.

Veelzijdig

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, technische ondersteuning, constructiewerk en verspaning. Dit doen wij vooral voor de maritieme en industriële sector. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in inspectie, onderhoud en revisie van tandwielkasten. Wij werken zowel aan boord als aan de wal en in onze  goed geoutilleerde werkplaatsen, voor een scala aan opdrachtgevers.

Wij zijn ook leverancier van

  • industriële slangen (incl. assemblage en plaatsing)
  • pompen en pompsystemen (incl. plaatsing en onderhoud)
  • glasvezelversterkte kunststof roosters van BFF Trading (exclusief dealerschap)

Team

In de vestiging in IJmuiden staat een stevig team van projectleiders, werkvoorbereiders, lassers, bankwerkers, draaiers, frezers en constructeurs voor u klaar. In onze vestiging in Wormerveer hebben wij meer dan honderd jaar ervaring gebundeld in ons team van tandwielkastspecialisten: het TWK team. Al deze vakspecialisten worden in hun werk ondersteund door de directie en een ervaren administratief team.

Kwaliteit en veiligheid

Alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de laatste classificatie-eisen en richtlijnen op het gebied van ARBO, milieu en hygiëne.

Venus & de Waard BV
Industriestraat 16-18
1976 CV IJmuiden
tel: +31 88 2102000
info@venusendewaard.nl

VDW Tandwielkastrevisie
Industrieweg 34B
1521 NE Wormerveer
tel: +31 88 2102020
twk@venusendewaard.nl

venus-en-de-waard-vca-gecertificeerd